SIRALA

A-Z Fiyat + Oy + FİLTRE

Hindistan Cevizi Yağı (Coconut Yağı)

Hindistan cevizi, tropik bölgelerde yetişen ve Arecaceae (palmiyegiller) ailesinden olan hindistan cevizi palmiyesinin meyvesidir.

Copra yağı olarak da bilinen Hindistan cevizi yağı, hindistan cevizlerinin etli kısımlarından ya da tohumlarından elde edilen bir çeşit bitkisel yağdır. 100 gr Hindistan cevizi yağı 862 kaloridir.

Hindistan cevizi yağı (Coconut Yağı); doymuş yağ bakımından zengin içeriğe sahip ve oda sıcaklığında bozulmaya karşı dirençli olduğu için günümüzde dünya çapında büyük bir ilgi görmektedir. Oda sıcaklığında katı bir yağ olmasıyla birlikte birçok kullanımı bulunmaktadır. Kullanım alanlarından bazıları; ev yemekleri, kozmetik, endüstriyel ve farmasötik amaçlardır. 

Hindistan Cevizi Yağı Faydaları:

Hindistan cevizi yağı, tatlılar ve kızartmalar için tercih edilen bir bitkisel yağ çeşididir. Özellikle Güney Asya’da birçok yemeği lezzetlendirmek amacıyla kullanılmaktadır.

Hindistancevizi yağını kozmetik amaçlı olarak; makyajınızı temizlemek, peeling yapmak, cildinizi ve dudaklarınızı nemlendirmek için kullanabilirsiniz. Ayrıca; Hindistan cevizi yağı saçlarınıza nem, parlaklık ve yumuşaklık kazandırmaya yardımcı olmaktadır. 

Hindistan Cevizi Yağı Kullanımı:

Hindistan cevizi yağını piyasada sıvı veya kapsül formda bulmanız mümkündür. Hindistancevizi yağı alırken güvendiğiniz firmaları tercih etmenizi tavsiye ederiz. Kullanmaya başlamadan önce sağlık uzmanınıza danışmanızı ve sağlık uzmanınızın tavsiye ettiği miktarda ve sürede kullanmanızı öneririz.

Hindistan cevizi yağı kategorimizde, en iyi markaların %100 orijinal hindistancevizi yağı gıda takviyelerini bulabilir, en uygun fiyatlarla, kargo bedava avantajıyla ve Vitaminler.com güvencesiyle satın alabilirsiniz.

YÜKLENİYOR..