Vitaminler
Sorununa Göre

İhtiyacın Olan Takviyeyi Uzmanlar Önersin!

SORUNUNU SEÇ

Sağlıklı ve Zinde Bir Vücut İçin En İyi Vitaminler

Vitaminler ve minerallerin kullanım alanları ve tüketim amaçları değişiklik göstermektedir. İnsanlar artık belli periyotlarda ve hatta her gün vitamin, mineral, glukozamin, balık yağları, probiyotik ve doğal bitkisel gıda takviyeleri kullanmaktadır. Bu sayede zinde kalarak ve vücudun direncini arttırarak sağlıkla ilgili her türlü olumsuz duruma karşılık önlem alma yoluna gitmektedir.

Sağlıklı beslenmek, vücudun enerji seviyesini yukarıda tutmak ve hastalıklara karşı dirençli olmak için gerekli olan ilk şarttır. Fakat yine de günümüz şehir yaşantısının getirdiği stres, hem fiziksel hem de zihinsel açıdan enerji düşmesine neden olabilmektedir. Bu gibi durumlarda halsizliğe ve yorgunluğa iyi gelecek vitaminler kullanılabileceği gibi, multivitamin gibi zinde kalmak için kullanılan vitaminlerin günlük olarak tüketilmesi de tavsiye edilmektedir.

Eskiden sadece hastalık durumlarında tavsiye edilen vitaminler, bugün artık her yaş grubu ve dönem için tavsiye edilmektedir. Çocuklar için vitaminler, yaşlılar için vitaminler, hamileler için vitaminler gibi farklı gruplar için farklı ürünler artık mevcuttur. Çocuk için balık yağı, hamileler için folik asit (B9 Vitamini) ve yaşlılarda özellikle eklem bölgesi için glukozamin kullanımı oldukça önemlidir. Devamını oku

YÜKLENİYOR..